اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 4433
بازدید کل : 815041
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» آشنایی با کاسنی فرنگی: مهمان جدید بشقاب‌هایتان
همشهری انلاین:آندیو یا کاسنی فرنگی یکی از سبزیجات زمستانی فوق العاده است. این سبزی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید است که شما را تا بازگشت فصل بهار سرحال نگه می‌دارد و اجازه نمی‌دهد احساس خستگی و کسالت داشته باشید. البته خواص این سبزی به اینجا ختم نمی‌شود بلکه به لاغری و جوان ماندن سلول‌ها کمک کرده و برای خانم‌های باردار نیز بسیار مفید است.

با ما باشید تا با خواص این سبزی تازه وارد مفید بیشتر آشنا شوید. شاید تشویقی بشود برای اینکه این سبزی پرخاصیت را به آشپزخانه‌تان راه دهید.
کاسنی فرنگی

آندیو چیست؟

شکل و شمایل بامزه‌ای دارد و از خانواده ی کاسنی‌هاست و به آن کاسنی فرنگی یا کاسنی سالادی هم می‌گویند. این سبزی در محیط‌های تاریک کشت می‌شود تا از فرایند فوتوسنتز جلوگیری شده و رنگ آن کاملا سفید از آب در بیاید. آندیو، ترد، شیرین با کمی مزه‌ی تلخ است و برای تهیه‌ی انواع سالادها و غذاها مصرف می‌شود. به طور کلی این سبزی پرخاصیت خدمت زیادی به سلامتی می‌کند.

آندیو: بخورید و جوان بمانید

ه عقیده‌ی متخصصان تغذیه‌ی فرانسوی آندیو سرشار از سلنیوم است که خواص آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد. این سبزی همچنین منبع فوق‌العاده ویتامین C (هر 100 گرم حاوی 5 تا 10 میلی‌گرم) و پیش ساز ویتامین A می‌باشد و کبد می‌تواند آن را بر حسب نیازهایش به ویتامین A تبدیل کند. سلنیوم و دیگر آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد یعنی با مولکول‌های آسیب رسان به سلول‌ها مقابله می‌کنند. این مولکول‌های آسیب رسان باعث پیری زودرس سلول‌ها می‌شوند. خوشبختانه آنتی اکسیدان ها می توانند با اثرات آن‌ها مقابله کنند در نتیجه برای سلول‌های پوست مفید هستند و اجازه نمی‌دهند پوست به این زودی‌ها دستخوش پیری شود.

این ترکیبات مغذی همچنین برای سیستم قلبی عروقی و چشم‌ها فوق العاده است. نتایج پژوهش ها نشان می دهند که سلنیوم نقش موثری در پیشگیری از برخی سرطان‌ها بویژه سرطان‌های گوارشی ایفا می‌کند. پس آندیو بخورید تا پوست و چشمهایتان سالم‌تر بماند.

آندیو: پیش به سوی تناسب اندام بیشتر

کاسنی فرنگی حاوی حدود 90 تا 95 درصد آب است و هر 100 گرم از این سبزی پرخاصیت فقط 15 تا 17 کیلوکالری انرژی دارد. اگر می‌ترسید که مبادا این میزان آب به صورت سلولیت در آمده و در بدن‌تان تجمع کند بهتر است بدانید جای نگرانی نیست. چون به عقیده‌ی متخصصان تغذیه در ترکیب این سبزی تناسب پتاسیم/سدیم بسیار بالاست و در نتیجه کلیه‌ها به خوبی از پس دفع و تصفیه‌ی بدن بر می‌آیند. البته توجه داشته باشید که مصرف این سبزی برای افرادی که از نارسایی کلیوی یا سنگ کلیه رنج می‌برند توصیه نمی‌شود.

آندیو همچنین سرشار از فیبرهای غذایی است که باعث دفع راحت شده و با یبوست مقابله می‌کند؛ در نتیجه یکی از طبیعی‌ترین مواد غذایی برای دفع چربی‌های مازاد بدن نیز محسوب می‌شود. با وجود اینکه تلخی آن به مذاق همه خوش نمی‌آید اما همین طعم باعث افزایش ترشحات معده شده و به هضم راحت تر غذا کمک زیادی می‌کند. در نتیجه می‌شود یک تیر و چند نشان. هم غذا را به درستی هضم می‌کنید، هم کلیه‌هایتان به خوبی کار می‌کند، هم از شر یبوست راحت می‌شوید و مهم‌تر از همه اینکه به هدف لاغری و تناسب اندام‌تان نزدیک‌تر می‌شوید.

آندیو: خستگی از شما دور باد!

اگر در فصل گرما همه میل زیادی به مصرف غذاهای سبک و سالادی داریم در فصل سرما بیشتر به سمت نوشیدنی‌های داغ مانند شکلات داغ یا غذاهای چرب و پرکالری می‌رویم. در نتیجه کالری و چربی بیشتر و ویتامین و فیبرهای کمتری دریافت می‌کنیم. آندیو جزو سبزیجاتی است که جبران مافات می‌کند. یعنی از کمبود ویتامین جلوگیری کرده و اجازه نمی‌دهد خستگی ناشی از این کمبود به جان‌تان بیافتد. چون سرشار از پتاسیم، منیزیم، زینک و کلسیم و مواد مغذی لازم برای بدن است.

آندیو مفید برای خانم‌های باردار

آندیو یکی از منابع فوق العاده‌ی فولات (ویتامین B9) است. 100 گرم از این سبزی پرخاصیت حدود 11 درصد نیاز روزانه‌ی ما به این ویتامین ضروری را تامین می‌کند. فولات برای سنتز، ترمیم و عملکرد خوب مواد ژنتیکی لازم و ضروری است. به همین دلیل به خانم‌های باردار توصیه می‌شود که در آغاز بارداری برای کاهش خطرات ناهنجاری ستون فقرات جنین(ناهنجاری لوله ی عصبی) فولات بیشتری جذب کنند. در نتیجه این سبزی فوق‌العاده می‌تواند راهی برای جذب هر چه بیشتر فولات باشد.

ارزش غذایی 100 گرم آندیو در یک نگاه اجمالی

انرژی 17 کیلوکالری

پروتئین‌ها 0.9 گرم

لیپیدها 0.1 گرم

گلوسیدها 4 گرم

فیبرها 3.4 گرم

آب 94.52 گرم

منبع:تبیان



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 10 آذر 1393برچسب:آشنایی با کاسنی فرنگی: مهمان جدید بشقاب‌هایتان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟